Nye lister med bedre funksjonalitet!

11 May 2014

Takket være en fantastisk bra programmeringsjobb av min bror Robert Hoff har de automatiske listene til Oslos Klatrekonge blitt vesentlig oppgradert! Se de nye listene for både herrer og damer ved å følge de respektive linkene i menyen over eller klikk her: Herrer, Damer!

 

  • I kolonne to vil man se et ikon som viser om syklisten har bevegd seg opp eller ned den siste uken. Om det er et nytt navn på listen vil det være et utropstegn her, og lederen har naturligvis fått en fin krone! Man kan også ta musen over ikonet for å se antall plasser opp/ned i en liten boble som dukker opp.
  • I listen over tider vil det dukke opp et utropstegn på en tid som ble satt siste uke - slik kan man enkelt se hvilke tider som er nye.
  • Man kan nå klikke på en tid for å komme direkte til Strava-økten som denne tiden ble satt i.
  • Om en rytter har syklet en bakke men ikke klart å få poeng ved å bli blant topp 150 i år, så vil det nå stå "0" samt tiden i parantes. F.eks. på Grefsen kanskje "0 (6:30)".
  • Listen vil nå være på topp 500 syklister, og vil også rangere ryttere som ikke har noen poeng! Altså selv om en syklist har syklet alle bakkene men ikke har klart å få poeng (ved å bli blant opp 150 i år) så vil han rangeres blant alle andre ryttere som også har null poeng. Bare bla ned i listen for å se. Se f.eks. bildet under - her ser man de beste syklistene som akkurat ikke har fått poeng i konkurransen.

 

 

  • Litt datateknisk, men datagrunnlaget hentes nå fra Stravas API, og ikke via html - det betyr ganske enkelt at dataene vil være mer "robust" og ikke risikere å gå ned fordi Strava endrer utseende på html sidene. Som tidligere oppdateres listene hver time.

 

Vi jobber med litt utvidet funksjonalitet som nå er mulig med vårt nye datagrunnlag. Kommer tilbake til dette.

Så det er bare å fortsette å sykle - dataene blir tatt godt behandlet! :)