Arne Post tar føringen i Oslos Klatrekonge!

15 Aug 2014

(Mens jeg satt og skrev dette viste det seg at Kristin Falck fra Rye var ute og satte QOM på Kongsveien og har rykket opp på førsteplass i damekonkurransen! Så her skjer mye på en gang!!)

 

Arne Post (Oslos Klatrekonge 2012) har tatt ledelsen i årets konkurranse blant herrene med 13:50 på Tryvann og 3:41 på Kongsveien!  13.50 på Tryvann er jo ganske rått i seg selv! Her snakker vi KOM på Norges mest kjente sykkelbakke!

 

Dette er ikke helt tilfeldig ettersom Pizzorne Challenge (fellesstart ritt til Tryvann) ble arrangert denne uken hvor Arne benyttet seg av det eldgamle Strava-trikset av å starte liitt bak i feltet Så selv om han "bare" ble nr to i rittet (who cares?..) så satte han KOM på bakken. Og i dag har han fulgt opp med å dunke inn en bra tid på Kongsveien.

 

Jeg snakket så vidt med Arne etter Pizzorne. Her et kort intervju (med fri omskrivning av det jeg husker av samtalen):

 

Meg: "Hvordan er kroppen?"

Arne: "Jeg er i god form om dagen. Etter at jeg skadet hånden tidligere i år har jeg primært bare trent på sykkel."


Meg: "Fått trent litt bakker også da?"

Arne: "Ja jeg dro bl.a. ned til Zoncolan i Italia for å forberede meg til høstinnspurten i Oslos Klatrekonge!"


Meg: "Men du har fortsatt hårete ben?"

Arne: "Ja, jeg prøver å beholde image'et som langrennsløper!"

 

Alex Krill som har herjet på toppen av listen (i sterk konkurranse med Tom Larsen) i et par måneder har dermed blitt skjøvet ned på andre plass (edit: faktisk tredje etter Erik B har vært i Grefsenkollen i dag!!). Kommer han tilbake?

 

Ellers har regjerende Oslos Klatrekonge også vist bra form om dagen bl.a. ved å vinne forrige helgs Øyeren Rundt. Jeg rakk ikke intervjue Kristian, men han ga meg visitkortet sitt i forbifarten:

 

Kristian Oftedals visitkort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På kvinnefronten har det også vært bra konkurranse i toppen. Godt å se at det har blitt en kritisk masse av damer på listen nå - og med mange sterke tider! Jevnt i teten og Katrine Hofstad har klart å forsvare ledelsen - og hun vant også dameklassen i Pizzorne Challenge tidligere i uken. EDIT: I skrivende stund så har faktisk Katrine Falck fra Rye satt QOM på Kongsveien og har gått opp i ledelsen på kvinnelisten! Poengdeling med Katrine, men ligger som nr 1 pga av de samlede tidene er raskere!

 

Tilslutt må jeg minne om duellene! Noen er veldig aktive, mens noen fortsatt mangler tider! Kom igjen folkens - nå starter høstinnspurten - det er nå mens formen fortsatt er bra og været fint at man må ut og sette gode tider! :-)