Finale i Oslos Klatrekonge - 5 oktober!

5 Sep 2014

Det blir finale i Oslos Klatrekonge 2014 søndag 5 oktober kl 14:00! Da skal både årets klatrekonge og klatredronning kåres!

I år blir det topp 3 på listene som blir invitert. Og dead-line for å kvalifisere seg til finalen blir 30 september kl 23:59. Med andre ord om du er en av de håpefulle som tror du har mulighet til å komme på pallplass på enten herrelisten eller damelisten må du sykle bakkene før dette tidspunktet. Finalen blir avgjort i år med den tradisjonelle Klatringen til Tryvann (offisiell løype her). Mer detaljer om finalen kommer i forkant av arrangementet - men det er hyggelig om så mange som mulig tar treningen sin opp til Tryvann denne ettermiddagen!

Siden jeg sist skrev at "Arne Post tar føringen i Oslos Klatrekonge" har det skjedd mye! Bernt Chr. Braaen gikk først opp i ledelsen etter å ha levert en god tid på Grefsenkollen - og bare noen dager siden tok Erik Bohman over teten etter å ha forbedret tiden sin på både Kongsveien og Grefsenkollen. I det hele tatt mye konkurranse i toppen av listen og mange utrolig sterke tider. I skrivende stund ser topp 10 på begge listene slik ut. 

 

Herrelisten

Damelisten

Det blir spennende å se hvem som kan klare å klatre på listene i siste liten - Carl Fredrik Hagen bl.a. ser jo enormt sterk ut, og vi venter også på at Kristian Oftedal (klatrekonge 2013) skal gjøre et angrep på listen!

Uansett så blir det spennende - mer info kommer!