Bli med på finalen i Oslos Klatrekonge 2014 på Søndag!

30 Sep 2014

Sammen med Velo City Specialized Concept Store på Lysaker arrangerer vi finalen i Oslos Klatrekonge 2014 førstkommende søndag fra Gressbanen opp til Tryvann med de tre beste herrer og tre beste damer på listene til Oslos Klatrekonge (som tidligere annonsert). Nå skal det avgjøres hvem som skal kunne kalle seg Oslos Klatrekonge og Oslos Klatredronning 2014!

Oppdatering 1 oct: Da er det satt strek for hvem som er finalistene og som skal kjempe om titlene på søndag (topp-3 på listene pr natt til i dag).

Damer:

Kristin Falck
Katrine Hofstad
Siri Hildonen

Herrer:
Carl Fredrik Hagen 
Arne Post
Erik B


Ses på søndag!

I den forbindelse ønsker vi at så mange som mulig blir med og sykler i forkant - skru på Strava og ta det enten som en treningstur eller sykle opp så raskt du kan! Bare vær på toppen før de raskeste damene/herrene kommer opp og gi de den hyllesten de fortjener! Kall det gjerne en B-finale - men mest en hyggelig treningstur som kanskje markerer slutten av racersykkelsesongen for mange. Merk at selv om vi arrangerer denne finalen nå så vil listene fortsatt være live frem til 31 desember - så det er fortsatt muligheter til å slå naboen eller kollegaen både på listene og på duell-siden i tre måneder til.

Bilde fra fjorårets finale hvor Kristian Oftedal vant:

 

Programmet Søndag 5 okt:

13:40 Vi dødelige sykler fra Gressbanen i retning Tryvann

13:50 Dame-finalistene starter

14:00 Herre-finalistene starter

14:20-14:30 Hail to the King and Queen!

Etter målgang blir det premieutdeling til både finalistene (takk til Specialized og Velo City) og noen mindre diverse premier til B-finalistene (basert på generell trynefaktor eller andre kriterier).

Møt opp ved Gressbanen på Søndag (i krysset Lybekkveien/Holmenkollveien) sol eller regn! Det blir sikkert friskt høstvær uansett og det er alltid kaldt på Tryvann på denne tiden av året så ha på nok klær!

Vi ses der!