2015 er i gang for Oslos Klatrekonge!

1 Jan 2015

Da var 2015 sparket igang, og stor kudos til de som var ute i dag og syklet alle bakkene i Oslos Klatrekonge! Seks stykker var ute og svidde av kalorier fra juleferien! (I skrivende stund... kan jo hende en eller annen gærning er ute akkurat nå også). Bedre start på 2015 finnes ikke! Selv er jeg på fjellet og fikk dessverre ikke være med på denne "festen" men er snart tilbake i byen!

Stor kudos går ut til dagens raskeste mann Bård Kvalheim, som plasserte seg selv på topp av herrelisten over fire andre menn som tok alle bakkene: Frode Kolvik, Roger Hauglid, Hans Skari, og Sandy McFarlane!

På damesiden var Kim van Oorschot fra BoC ute og tok alle bakkene! Ifjor måtte vi vente ganske lenge ut i året før det skjedde, så veldig hyggelig å se at damene er på hugget allerede fra dag en! Nydelig!

Ellers må det rettes litt ekstra oppmerksomhet til Frode Kolvik fra Sagene som dro ut ved midnatt (startet 00:01) på nyttårsaften for å være førstemann opp samtlige bakker! Jeg trodde faktisk jeg leste feil da jeg fyrte opp Strava i dag morges... HVA I SVARTE!!!??? Hvorvidt han hadde champagne på drikkeflaskene og fyrverkeri på baklomma har jeg ikke fått verifisert, men bedre utsikt over fyrverkeri i Norge finnes jo sannsynligvis ikke noe annet sted enn på toppene av de tre mest prestisjefulle bakkene i Oslo. K.U.D.O.S!

Han har sent meg et bilde som er "blurry" (uskarp på bokmål), men som han påpeker var det en god beskrivelse for hele økten. Ja da var det vel sjampis på drikkeflaskene. Han kan ialllefall med hevet hode titulere seg som førstemann på toppen av listen i 2015!