Mai er Klatrekonge-tid!

6 May 2015

Det er full fart (bokstavlig talt) på listene til #Klatrekongen - og det er også hyggelig å se at såpass mange damer er ute og setter sterke tider. Ja mange setter såpass sterke tider at de banker gutta ned i karbonsålene!

I Oslo er det såpass mange damer på listene at det er en egen link i menyen over - og det kommer på de andre byene straks det blir en kritisk masse her også! Så det er bare å få med flere sykkelvenninner ut og sykle! Her er det flott å se f.eks. i Oslo at Velo City Lyasker arrangerer egne dame-fellesturer. Det hadde vært morsomt å se den trenden andre steder også!

I mellomtiden så kan dame-listene for de andre byene enn Oslo ses altså - man må bare ha linken - og de er her:

Bergen, damer
Trondheim, damer
Stavanger, damer
Kristiansand, damer

Ellers for de som er i Stavanger så har det ene segmentet Gramstadbakken blitt forkortet litt fordi jeg fikk tilbakemelding at den opprinnelig jeg brukte stoppet omtrent i bakgården til noen hus på toppen - så sjekk ut linken på det nye segmentet. Lysebotn blir også snart byttet ut med en annen om ingen sykler den snart!... 

Mange sterke tider har dukket opp nå i alle byene! Ja tilogmed Kristiansand har fått sterk konkurranse nå! Haha! Her er de som topper listene i skrivende stund 6 mai:

 

Husk å del bilder med #klatrekongen! :)