Sagene Klatrekonge (8 Sep) nærmer seg!

12 Aug 2015

Finalearrangementet i Oslo nærmer seg og vi håper så mange som mulig blir med på rittet! Det er to klasser (dame/herre) og de raskeste her vil bli kåret til årets Klatrekonge- og dronning. Men det er åpent for alle og vi kommer bl.a. til å kikke litt på de raskeste blandt de største klubbene - samt at det aller viktigste er uansett å sykle fortere enn sine sykkelkompiser (eller fiender)! Vi satser på litt liv i målområdet så her er det bare å bli med på morroa!

 

Blir det en noen herifra som vinner? 

 

Rittet blir avviklet med seedet start og 5-mannspuljer med ett-minutts mellomrom. De beste starter sist, og det er derfor en fordel å ha seedet seg til så bra pulje som mulig, særlig siden løypa først går inn og ut av Sørkedalen før klatring fra Bogstad opp til Tryvann. Seeding blir utifra hovedlisten på Klatrekongen Oslo, hvor damene blir gruppert i egne damegrupper. Det er med andre ord ca fire uker å forberede tidene sine - så hva venter du på! Bare å komme deg ut og sykle! :)

Samtidig kan du melde deg på her - om du ikke alt har gjort det!

 

Diverse info:

Arrangementsdato: Tirsdag 8 september, første startende kl 17:30.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 1 september! Seeding til rittet vil bli basert på Klatrekongen Oslo listene på slutten av dagen 1 sep. Deltagelse koster 249kr, og de uten helårslisens må betale 150kr ekstra i enganslisens (her hadde vi dessverre ikke noen rimeligere alternativer ettersom rittet er registrert som turritt hos NCF).

Sekretæriat: Ved parkeringsplassen Bogstad-vannet. Møt opp i tid nok til registrering, startnummerfesting, oppvarming, og sykkelrelatert small-talk.

Premiering etc: Klatrekongen og dronningen kommer til å bli overrøst av heder og ære. I tillegg vil det være diverse uttrekkspremier - mer info kommer.

Bagasjetransport: Vi kommer til å ha en bil som kjører opp sekker til mål. På en sen-ettermiddag i september kan det anbefales å ha noe varmere enn kort-kort i målområdet.

Løypebeskrivelse: Start ved parkeringsplassen Bogstad-vannet (samme sted som sekretæriatet). Følg Sørkedalsveien til enden av Sørkedalen og snu rundt parkeringsplassen. Tilbake samme vei, rett forbi startområdet, for så å svinge til venstre i Ankerveien (ved Golfbanen og passere Statoil).  Sykle Ankerveien til den kommer opp til Holmenkollveien, og herifra oppover er man på den tradisjonelle Klatringen til Tryvann løypen, som går oppover forbi Besserud, Holmenkollen, Kapellet, og man tar til venstre mot Tryvann før Frognerseteren. Målgang er litt lengre inn til høyre enn den "vanlige" målgangen  denne gang på parkeringsplassen til bakeriet Godt Brød! Merk at det vil være løypevakter, så det vil være ganske tydelig hvor man skal sykle. (Det kan også nevnes at dette er samme løype som har blitt brukt i Wiersholm Open - et privatarrangement i regi av advokatfirmaet Wiersholm).

Strava-link til løypen: Sagene Klatrekonge 2015

Øvrig diverse informasjon: Førstehjelp vil være tilgjengelig fra Røde Kors i målområdet om det skulle være nødvendig. Vi satser på god steming i målområdet - mer info kommer nær vi nærmer oss.

 

Evnt spørsmål legg igjen kommentar her eller på Facebook-event'en.