Siste sjans til å krype på listene før finalen i Oslo!

5 Sep 2015

Finalen i Klatrekongen Oslo går av stabelen på tirsdag ettermiddag! Det er meldt flott vær, og det kommer ikke til å mangle på god stemning i målrområdet med speaker og godsaker fra Strøm-Larsen Pølsemakeri, Sagene Bryggeri, og Maarud (du vet... de som har "Potetgull")! Klatrekongen og dronningen i Oslo skal kåres med eksklusiv vinnertrøyer, og vi har en rekke fine uttrekkspremier fra vår faste støttespiller Specialized og Velo-City Oslo, samt to Edge 520 fra Garmin!

Fristen for å melde seg på er imorgen, søndag, kl 18:00 og startlistene vil bli klargjort iløpet av kvelden og publiseres her innen mandag morgen. Første start på rittet er kl 17:30, og slik det er ut nå vil siste startende være rundt 18:30 +/-. For de som melder seg på etter 18:00 imorgen og frem til en halv-time før start på tirsdag regnes som etteranmeldinger og vil starte uten seeding - dvs aller først! Startnummer hentes i startområdet ved Bogstadvannet før start. Det betyr at i dag og imorgen (før kl 18) er siste sjans til å sette nye tider. Tips: Imorgen er det meldt fantastisk "Kongsveien vind"!

Følg med på Sagene IF Sykkel sin Facebook gruppe for arrangementet her - der finnes litt oppdatert praktisk informasjon samt litt bilder/video fra løypa.

Så viktig: Alle som skal være med må melde seg på - og det gjøres her. Det ser ut som vi blir opp mot 150 startende, men vi har plass til mange fler! Særlig vil jeg oppfordre flere damer til å melde seg på! Hvor er dere!? :)