Startliste Sagene Klatrekonge 8 sep

6 Sep 2015

De 138 deltagerne som har meldt seg på har blitt rangert i forhold til deres plassering på Klatrekongen Oslos hovedliste, og vi har i tillegg gruppert damene i to rene damegrupper.

Startlisten kan lastes ned her.

Merk at denne er foreløbig, og mindre avvik vil kunne forekomme. Evnt feil bes meldes på Facebook-event siden. Bl.a. var det en håndfull vi ikke kunne finne igjen på Klatrekongen-listen, men det er jo heller ikke sikkert at alle har rukket å sykle alle bakkene!

Etteranmelding vil være mulig, og vi har noen foreløbige tomme startpuljer som kan fylles opp. Rittresultater.no vil åpnes opp igjen for etteranmeldinger i morgen ettermiddag - og det vil være mulig frem til en halvtime før start på tirsdag.

Og bare så det er sagt enda en gang: Klatrekongen Oslo og Klatredronningen Oslo blir bestemt utifra beste tid på tirsdag! Det betyr at startgruppene bør jobbe sammen inn og ut av Sørkedalen før de starter på bakkene opp til Tryvann om de ønsker så bra tid som mulig.

Ellers har det vært MYE endringer på Oslo-listen de siste ukene og Arne Post tok tetplassen for en liten stund tilbake. Men jammen slo ikke Lars Rødsdalen tilbake i dag med å sette KOM på Kongsveien og toppe listen igjen rett før seedingsfrist for finalen. Han mener selv han ikke er favoritt, men 3:33 på Kongsveien lover jo ekstremt bra! Det kommer også mange andre sterke syklister både på kvinne og herrefronten - inkl Klatrekongen 2014 Carl Fredrik Hagen med medaljen fra Birkebeinerrittet hengende rundt halsen! I tillegg er det god deltagelse fra en rekke klubber - bl.a. Tryvann CK, SK Rye, BoC, Frøy, og ikke minst Sagene IF Sykkel!!

Lars har lagt ut et bilde av en bolle som han gir mye av æren for KOM'en på Kongsveien. Oppskriften please?

 

Tilslutt litt gjentagelse av praktisk/diverse informasjon:

Arrangementsdato: Tirsdag 8 september, første startende kl 17:30.

Sekretæriat: Ved parkeringsplassen Bogstad-vannet. Møt opp i tid nok til registrering, startnummerfesting, oppvarming, og sykkelrelatert small-talk. Det er her starten går også.

Premiering etc: Klatrekongen og dronningen får en eksklusiv Klatrekongen-trøye fra Trimtex samt kommer til å bli overrøst av heder og ære. I tillegg vil det være diverse uttrekkspremier fra Specialized og Garmin som flere heldige vil stikke av med.

Opplegg i målområdet: Arild Eriksen fra Eurosport ("Eurosport Arild"). skal være speaker. Strøm-Larsen pølsemakeri og Sagene Bryggeri sørger for at samtlige deltagere får pølse og øl (riktignok en alkoholfri versjon som heter "kjørepils")! Og Maarud disker opp med "Potetgull". Ikke kom og si at vi ikke tar karbohydratene på alvor!!

Bagasjetransport: Vi kommer til å ha en bil som kjører opp bagasje til mål. På en sen-ettermiddag i september kan det anbefales å ha noe varmere enn kort-kort i målområdet. Særlig ettersom vi skal være utendørs.

Strava-link til løypen: Sagene Klatrekonge 2015. NB! Merk at mål er et par hundre meter lengre enn den offisielle avslutningen på segmentet Klatringen til Tryvann - inn til høyre rett etter toppen. Se kartet.

Løypesikkerhet: Sagene IF Sykkel stiller opp mannsterke i tillegg til Politivakter i de kritiske kryssene. Det ene lyskrysset i løypen er koblet ut til oransj og det er vakter på stedet. Ellers må samtlige deltagere passe på å følge trafikkreglene og være påpasselige med andre trafikanter! Vi ønsker ingen uhell hverken av deltagere eller andre.

Øvrig diverse informasjon: Førstehjelp vil være tilgjengelig fra Røde Kors i målområdet om det skulle være nødvendig. Vi satser på at det blir mest til pynt.

 

Vi gleder oss!