Jeanette Persson og Carl Fredrik Hagen vinner Sagene Klatrekonge 2015!

8 Sep 2015

Finalen i Klatrekongen Oslo, "Sagene Klatrekonge", gikk av stabelen i ettermiddag - og årets Klatredronning og Klatrekonge i Oslo ble Jeanette Persson og Carl Fredrik Hagen!

Jeanette Persson og gruppen hennes på vei ut Sørkedalen:

Sagnene IF Sykkel gjennomførte et fantastisk arrangement og det ble god stemning for de 150 påmeldte og støttespillere i målområdet! Takk til VeloCity/Specialized, Garmin, Trimtex, Sagene Bryggeri, Strøm-Larsen Pølsemakeri og Maarud for å bidra til både flotte premier samt mat og drikke i mål! Takk også Arild Eriksen fra Eurosport som fremragende jobb som speaker - og også til værgudene som fikk på plass et høytrykk over Sørkedalen og bakkene opp til Tryvann!

Til tross for litt trafikk i noen kryss ble løpet avviklet uten store problemer, og både i kvinneklassen og herreklassen stakk vinnerne avgårde fra puljen sin ved starten av bakkene og kjørte sitt eget tempo opp til Tryvann. Carl Fredrik forsvarte dermed tittelen sin fra i fjor med stil, og Jeanette debuterte dermed med å ta tronen fra fjorårets vinner Kristin Falck! Fulle resultater kan ses på rittresultater.no her.

 Selv Carl Fredrik blir sliten av alle disse bakkene!

Lengre ned i rekkene var det også sterk konkurranse om plasseringene, og det manglet ikke på melkesyre på vei opp forbi Holmenkollen (se bildeserien)! Veskebalansen ble heldigvis fort opprettet etter målgang da det vanket Sagene Bryggeri "kjørepils! (alkofri) til samtlige!

I det hele tatt en flott kveld - og utrolig sterke tidere og vinnere. Et knippe av bildene som ble tatt kan ses her.

Til neste år satser vi på enda flere deltagere! Følg med på Sagene Klatrekonges facebookgruppe her (like den), og begynn å se fremover mot 2016! Oppfordrer også andre med bilder til å legge de ut der, eller på Facebook-event siden til Sagene Klatrekonge 2015!