OKK2014 - januar oppdatering

3 Feb 2014

Med den nye hjemmesiden på plass og med bar asfalt i Oslo så var det svært god aktivitet med mange som var ute og syklet bakkene allerede de første dagene i januar i kampen om å plassere seg på listene til Oslos Klatrekonge 2014! Det var faktisk 5 stykker som allerede første januar var ute og syklet samtlige tre bakker: Stor kudos til Arne Sæterbakken, Vidar Gårdsvoll, Hans Skari, Roger Hauglid og Sandy McFarlane for dette!

De neste par ukene ble det litt økt konkurranse om å komme på toppen av listen, og her kom bl.a. Atle Halvorsen og Bjørnar Volden (klubbkamerat fra BOC) på toppen av listen... Rett før snøfallet kom tok jeg selv og syklet Grefsen og Tryvann på vanlig racersykkel - bl.a. for å lage lanseringsvideon - og knep førsteplassen med et enslig poeng. Jeg regnte igrunn med at noen ville ta førsteplassen raskt tilbake, men pga snølasset som datt ned fra himmelen har det enda ikke skjedd... Og kanskje det ikke skjer før snøen smelter igjen... Jaja så får jeg lede min egen konkurranse en liten periode i år også!

På dronning-fronten tok det litt tid før det kom noen tider (come-on girls!), men så tok Katrine Hofstad ansvar og har satt seg godt til rette i tronen! Bra! Merk forøvrig at i margen på høyre-side vil lederen på både herre- og damesiden nå dukke opp automatisk.

Ellers har duell-siden fått en del "påmeldinger", men det er plass til mange flere - så om du har en sykkelkompis (eller fiende!!!...) du har lyst til å utfordre til en duell som varer hele sesongen er det bare å melde det inn til meg (på en eller annen måte - som kommentar her eller på FB-gruppen). Det er heller ingen dame-dueller enda - det trengs!


Husk også å fortsette å tag'e bilder på Instagram med #oslosklatrekonge

(#oslosklatrekonge bilder jan 2014)

 

Så da er det bare å håpe på at snøen smelter snart igjen! I mellomtiden er det forsåvidt ingen grunn til ikke å vintersykle litt for å bygge formen til det skjer. Fortsatt god vinter!