OKK2014 - mars oppdatering - nå skjer det ting!

1 Apr 2014

Nå lurer kanskje noen på hvorfor det ikke var noen "februar oppdatering"?... Det er fordi det ikke var så mye å skrive om!... Etter bra aktivitet i Oslos Klatrekonge i januar pga mildværet ble februar en kald og snøtung måned som gjorde det i praksis umulig å sykle raskt opp de tre bakkene.

Men! I mars har det derimot vært finvær i bøtter og spann, og ved utgangen av måneden konstaterer jeg at det allerede nå har blitt satt svært sterke tider. Alt tyder på at Oslos Klatrekonge 2014 kommer til å by på sterk konkurranse for å være med i tetsjiktet. Ellers må de som ønsker å kaste hansken og duellere med en sykkelkompis (eller bitter fykkelfiende) gi meg beskjed så skal jeg legge dere inn i listen over årets dueller!

Mars startet med at Tom Larsen dyttet undertegnede ned fra tronen - og det omtrent samtidig som terrengsykkel.no meldte om at han sykler med en slags superhybrid med karbonsete, wattmåler, racerdekk, og kløtsj på bakskifteren!!??... Jeg visste ikke at det fantes kløtsj til sykkelbakgir engang!...Uansett så konkluderer jeg at denne doningen åpenbart er minst like rask som en racersykkel. Så lenge det ikke er en elektrisk motor gjemt i ramma så er den ok! ;)

 

Tom Larsen i Terrengsykkel.no: En sykkel til alt

 

Et par uker senere gikk Arne Sæterbakken forbi Tom og overtok teten - og stor kudos til han særlig siden han også var en av de få syklistene som allerede første januar i år var ute og syklet alle tre bakkene! Og tilslutt rett før månedsskiftet tok Alex Krill over teten! Et nytt navn på listen - hyggelig! Her er topplisten i skrivende stund - som vi ser er det små marginer som skiller topp-tre:

 

Topplisten menn - 1 april

 

På damefronten har det også begynt å skje litt. Damene/jentene driver kanskje ikke så mye med vintersykling - med unntak da av Katrine Hofstad som har toppet listen lenge. Men! I siste liten har nykommeren (til OKK iallefall) Margrethe von Tangen dyttet Katrine ned fra tronen! Her er topplisten i skrivende stund

Topplisten damer 1 april

 

Ellers minner jeg om at de som er på Instagram må tag'e bildene sine med #oslosklatrekonge slik at de dukker opp på siden her!