Klatrekongen: Hvem er raskest i din klubb?

17 Jun 2014

Nå kan man se hvem som har de raskeste tidene per sykkelklubb på herrelisten! Det er bare å klikke på den for å se den respektive klubbens rangering! Og del gjerne linken med øvrige i din sykkelklubb (Eller du kan sende linken til han som er rett under deg på listen! Hehe!)

Eksempel fra Holmenkollen CK
 

Christian Hasle leder Holmenkollen CK!

Noen kommentarer

  • Foreløbig er det bare herrelisten hvor dette er mulig. Dessverre er det enda ikke nok damer med for at dette gir noe særlig merverdi. Kan muliggjøre dette på damelisten også når det er nok med!
  • Rangeringen for de med "0"-poeng gjøres på en negativ poengskala som ikke synes i listen. Så det er en skjult poeng-utdeling selv om det ikke synes - og ryttere er sortert på tilsvarende måte som for de som er blant de topp-150 på en av bakkene (og dermed har minst ett poeng). Jeg skal oppdatere siden "Om konkurransen" med en litt mer detaljert beskrivelse av hvordan dette regnes ut for de som er interessert.
  • Listen over de klubbene som er med tok jeg litt på sparket - om jeg har glemt noen så vennligst gi beskjed ved å legge en kommentar her eller på Facebook-gruppen til bloggen min.
  • De ulike syklistenes klubbtilhørighet er trukket fra Strava. Det betyr at for å komme på riktig liste så må du "melde deg inn" i riktig klubb i Strava. Om du ikke har gjort dette og gjør det nå, så tar det litt tid (kanskje opp til en dag+) før disse listene oppdaterer seg.

Ellers er det bare å gjøre som tidligere: Komme seg ut og sykle opp så raskt man klarer! (Og logge på Strava of course!).